Delft Vaart

  De smalste grachtjes met de mooiste verhalen 

Delft Vaart


De stad Delft met haar karakteristieke en bekende Nieuwe Kerk ademt in alle facetten geschiedenis uit.                                De handel, het bier en textiel waren de bronnen van welvaart waarop Delft is gebaseerd. Het -misschien wel mooiste- stadscentrum van Zuid-Holland kent een rijke historie en heeft vele veranderingen ondergaan.                                            Delft is nog altijd een stad met een middeleeuws grachten- en stratenpatroon en vele honderden monumentale panden.      De stad Delft zit vol met prachtige verhalen over haar bewoners, jong en oud.

Met Delft Vaart krijgt u de unieke mogelijkheid om al dit moois te beleven vanaf het water en naar de verhalen over bewoners te luisteren. Een ervaren schipper gidst u in een uur door de stad en vaart u door de vele smalle grachten die Delft rijk is.

Een hapje en een drankje kunnen ook worden genuttigd aan boord van boot Willem. U kunt de catering eenvoudig bij uw rondvaart boeken.

Speciale tochten

in nauwe samenwerking met Sigarenspeciaalzaak van Renssen organiseren we  de speciale Rokende Rondvaart. In de avonden varen we onder het genot van een mooie sigaar door de grachten van Delft.

Geïnteresseerd geraakt? U kunt meer informatie verkrijgen of uw reservering regelen via:

Delft Vaart (Informatie & Boekingen Rondvaart)

Email: info@delftvaart.nl

U kunt opstappen bij verschillende haltes opstappen( Zie kaart). Wanneer u opstapt bij opstapplaats Visbanken kunt u uitstekend parkeren in de parkeergarage Phoenixstraat en loopt u er in 5 minuten naar toe. Parkeren bij de opstapplaats Restaurant Lef kunt u op de Paardenmarkt en als u bij Gelaterie de Lelie opstapt, parkeert u eenvoudig in de Zuidpoort garage.